MP-kypärät - Moottoripyöräkypärät

Täältä löydät valikoimamme erilaisia MP-kypäriä, joita tarjoamme. Kaikille moottoripyöräkypärillemme on yhteistä se, että ne ovat kaikki hyväksyttyjä tieliikennekäyttöön Suomessa.

katso lisää

kategoria

Täältä löydät koko MP-kypärävalikoimamme

MP-Rider.fi tarjoaa Suomen kenties suurimman valikoiman moottoripyöräkypäriä. Olemme painottaneet suurimpia tuotemerkkejä markkinoiden tunnetuimmilta tekijöiltä. Siksi valikoimastamme löytyy tunnettujen valmistajien kypäriä, kuten HJC, Shark, Caberg, Simpson, Vemar ja Shoei.

Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, ja meillä on sekä avattavia kypäriä, umpikypäriä että avokypäriä. Näin tarjolla on jotakin kaikille ajotyyleille. Kaikille myymillemme kypärille yhteistä on se, että ne on hyväksytty moottoripyöräajoon ja ovat tietenkin Suomen ja Euroopan lainsäädännön mukaisia.

Monissa moottoripyöräkypärissä on Pinlock, vaihdettava vuori, aktiivinen ilmanvaihto ja monia muita hienoja ominaisuuksia. Myös SHARP-sertifikaatti on nähtävissä niillä kypärillä, millä se on mahdollista, joka antaa yleiskuvan siitä, kuinka turvallinen kypärä on. Jokaisen kypärän alta löytyy myös kaikki yksittäiset tuotemerkkikoot.

Jos olet epävarma sen suhteen, mikä kypärä olisi sinulle sopiva valinta, voit aina kirjoittaa meille. Meillä on myös hintatakuu, joten saat taatusti halvimman hinnan moottoripyöräkypärille Suomessa ja Euroopassa.

Suosittelemme runsaasti myytyä Caberg Duke II -kypärää, joka on hintansa arvoinen ja äärimmäisen suosittu avattava kypärä. Se on muun muassa saanut 5/5 tähteä arvostetussa SHARP-turvallisuustestissä.

MP-kypärät - Moottoripyöräkypärät