Nexo-mopokypärät

Täältä löydät valikoimaamme kuuluvat Nexo-kypärät. Nexo on edullisin kypärämme, mikä ei todellakaan heikennä sen laatua tai turvallisuutta.

NEXO-kypärät - halpoja kypäriä mopoilijoille

Nexo valmistaa moposegmentin halvimpia ja parhaita kypäriä. Tämä valmistaja on erityisen tunnettu Saksassa, jossa suurin osa yrityksen myynnistä tapahtuu. Nyt tämä tuotemerkki on saapunut Suomeen ja tullut jäädäkseen. Nexo tarjoaa edullisen kypärän lisäksi kypärän, joka on turvallinen, jykevä ja täyttää kypärille asetetut lakisääteiset vaatimukset Suomessa ja Euroopassa.

Jos olet etsimässä uutta kypärää, kannattaa Nexo ehdottomasti ottaa harkintaan. Varsinkin Nexo Basic II, joka on jatkokehitetty versio yrityksen myyntimenestystuotteesta, on tutustumisen arvoinen. Tässä saat paljon vastinetta rahoillesi. Laatu on samaa tasoa kuin Nexon moottoripyöräkypärissä, ja myös nämä kypärät on hyväksytty samojen standardien mukaisesti.

Nexo tarjoaa myös malliston nuorimmille käyttäjille. Nexo valmistaa kypäriä lapsille, Junior-nimistä tuotesarjaa. Tarjoamme tästä tuotesarjasta pienen valikoiman ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti, kun kypäriä tulee markkinoille.

Nexo-mopokypärät