Shark-kypärät

Täältä löydät valikoimaamme kuuluvat ranskalaiset Shark-kypärät. Shark tarjoaa äärimmäisen toiminnallisia kypäriä, joissa toiminnallinen suunnittelu ja turvallisuus todella nousevat esiin. Useimmilla kypärillä on vähintään 4/5 tähteä SHARP-testistä.

Sharkilla on yli 30 vuoden kokemus kypäristä

Ranskalainen tuotemerkki SHARK on noussut yhdeksi maailman johtavista kypärävalmistajista ja sen kypäräsarja pohjautuu yli 30 vuoden kokemukselle.
SHARKin tavoitteena on aina ollut laajentaa teknisia rajoja ja uudistua, jotta jokainen motoristi voi nauttia ilosta ja vapaudesta ajaessaan ja tuntea olonsa turvalliseksi.

Ranskan Marseillessa päämajaansa pitävä ja omat tehtaansa yli 600 työntekijän kera omaava SHARK valmistaa ja myy joka vuosi uusia malleja, joita parannellaan ja hiotaan täydellisyyteen saakka jatkuvasti. Nykyään SHARK-kypäriä myydään yli 5 000 liikkeessä ympäri maailman.

Me halusimme painottaa valikoimassamme suosituimpia ja myydyimpiä kypäriä. Siksi meillä on aina varastossamme eniten myyviä malleja. Näihin lukeutuvat muun muassa sellaiset kypärät kuin Spartan, Spartan Carbon, Evo One-Two 2 ja Skwal 2. Lisäksi meiltä löytyy aggressiivisia pilottikypäriä, kuten S-Drak, sekä tietenkin sen hiilikuituversio.
Useimmille Shark-kypärille on yhteistä se, että ne kaikki tarjoavat parasta turvaa moottoripyöräkypärien saralla. Jos tarkastellaan riippumattoman SHARP-testikomitean tuloksia, voidaan nähdä, että monet kypäristä ovat saaneet 4/5 tähteä. Sharp ei valmista pelkästään runsaasti herkullisia toimintoja omaavia kypäriä, vaan myös korkeinta laatua.

Shark-kypärä