Shoei-kypärät

Täältä löydät valikoimaamme kuuluvat Shoei-kypärät. Shoei käyttää kuituvahvisteista komposiittia, mikä tekee kypäristä äärimmäisen kestäviä, mutta silti todella kevyitä. SHOEI tarjoaa laadukkaimpia kypäriä mukavilla malleilla.

Shoei-kypärä - vankka rakenne ja harkittu design

SHOEI on yksi markkinoiden vanhemmista toimijoista. Tuotanto alkoi vuonna 1958, kun ensimmäiset kypärät tulivat markkinoille. Eitaro Kamata oli yrityksen perustaja, ja hän suunnitteli ja suuntasi ensimmäisten tuotteet pelkästään kilpailualalle. Tämän jälkeen SHOEIsta on tullut yksi markkinoiden suurimmista ja tunnetuimmista merkeistä - jopa täällä Suomessa.

SHOEI-kypärän myötä saat erittäin laadukkaan kypärän. SHOEI tarjoaa kypärän suositulta tuotemerkiltä, joka on voittanut useita testejä ympäri maailman. SHOEI-kypärät on SHARP-turvatestattu ja ne ovat saaneet korkeat pisteet kaikkien kypärien kohdalla. SHOEIn suosittu X-Spirit III -kypärä on testattu SHARP-turvatesteissä ja sai 5/5 tähteä. Näin ollen se turvallisimpien kypärien huippua - lisäksi kyseessä on kypärä, jota kilpakuljettaja Marc Márquez käyttää.

SHOEI käyttää valettua kuitukomposiittia, joka antaa parhaat ominaisuudet kypärän kuoren valmistukseen. Kaikki kypärät tehdään käsityönä Shoein tehtaalla Japanissa, missä laadunvalvonnan taso on äärimmäisen korkeaa ja ammattitaito ehdotonta huippua. Vuosien kokemuksen ansiosta SHOEI kykenee valmistamaan kypäriä, jotka ovat äärimmäisen kestäviä, mutta silti todella kevyitä - samalla, kun ne kykenevät imemään ja levittämään iskuja pehmeän ja elastisen kuoren ansiosta.

Olemme keskittyneet tarjoamaan markkinoiden suosituimpia kypäriä, kuten GT AIR II, Neotec II ja X-Spirit III. GT AIR II on suunniteltu erinomaista ilmanvaihtoa varten, kompaktia kypärää on saatavilla monia eri kokoja parhaan istuvuuden takaamiseksi ja kypärä on testattu tuulitunnelissa optimaalisen aerodynamiikan saavuttamiseksi. Kypärässä on sisäänrakennettu suurentava aurinkosuoja. Neotec II on Shoein uudempi lippulaivatuote ja yrityksen ainoa avattava kypärä. Se on samalla myös yrityksen myyntimenestystuote, joka on todella saanut tälle tuotemerkille huomiota myös Suomessa.

Shoei-kypärät